Hoe zou jij Kessel-Lo vormgeven? Geef je mening!

Wonen in Kessel-Lo kent veel voordelen. Om die voordelen te vergroten, willen stad Leuven en Leuven 2030 de openbare ruimte herdenken. Samen met de Kesselaars bepalen we hoe dat moet. 

Wat is er bijvoorbeeld nog nodig om je vlot te verplaatsen: veiligere fietsverbindingen, meer plek voor deelauto’s, meer laadpalen voor e-voertuigen, gemakkelijker de bus nemen? 

Daarnaast gaan we voor minder verharding en meer groen in de strijd tegen de droogte, voor een gezondere lucht en een hogere biodiversiteit. Waar verlang jij het meest naar: groenere woonstraten, groene ontspanningsplekken dichtbij, open ruimte om elkaar te ontmoeten?

Tot 8 maart 2021 kan je jouw mening geven over de openbare ruimte van Kessel-Lo. Duid aan wat je denkt over 9 stellingen en geef vorm aan je ideale Kessel-Lo met de simulator. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Op basis van je antwoorden gaan we de komende twee jaar intensief samen werken aan onze openbare ruimte.

Inspiratie nodig? Wandel met je bubbel langs enkele interessante plekken in Kessel-Lo. Die kunnen je helpen ontdekken wat je zelf belangrijk vindt in onze openbare ruimte.