Wandel en word geïnspireerd

De wandelbevraging is momenteel afgesloten

Een frisse neus halen én mee vormgeven aan de toekomst van Kessel-Lo? Sla twee vliegen in één klap: volg een van de wandelingen en geef je mening over onze openbare ruimte.

Stad Leuven en Leuven 2030 willen de openbare ruimte van Kessel-Lo herbekijken. Zo blijft ‘3010’ aangenaam, plezierig en gezond om te wonen. Samen met de inwoners bepalen we hoe dat moet. Startpunt: een bevraging.

Wil je de bevraging invullen, maar heb je inspiratie nodig? Volg dan een van de wandelingen. Ze leiden je langs enkele interessante plekken in Kessel-Lo en helpen je ontdekken wat jíj belangrijk vindt in de openbare ruimte. 

Geef onderweg je mening over negen stellingen. Op basis van je input gaan we de komende twee jaar intensief samen werken aan de openbare ruimte.

Hoe wandel je mee?

  • Kies één van de twee wandelroutes die starten aan Hal 5. Die leiden je langs enkele inspirerende plekken in Kessel-Lo, de negen stellingen van de bevraging en heel wat weetjes over de buurt.
  • Laat je onderweg stap voor stap online begeleiden. Of volg de instructies op de papieren versie van de bevraging, terug te vinden in de boekentil aan Hal 5.
  • Ben je een echte speurneus? Ga dan onderweg op zoek naar minstens vier elementen op een rij van de Kessel-Lo Bingo.
  • De wandelingen zijn toegankelijk voor jong en oud, wandelend en rollend, tot 7 maart 2021.